Seniorfodbold / Nyheder / Nyheder 2016

Nyheder 2016

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Midt i juleræset vil vi informere om, at Rødvig FC indkalder til ordinær generalforsamling torsdag d. 26. januar 2017. Generalforsamlingen vil blive afholdt på Harmonien i Rødvig kl. 19:00. 

Dagsorden ifølge vedtægterne. 

Glædelig jul og godt nytår til alle!

(22-12-2016)

Efterårets afslutningsfest

Lørdag d. 26. november afholdte Rødvig FC afslutningsfest for efteråret. Dagen startede kl. 15:00 i Boestoftehallen, hvor der blev spillet en lille Futsal-turnering og hygget med snacks og drikkevarer. 

Efterfølgende var der fælles spisning på Restaurant Harmonien i Rødvig, hvor menuen stod på spareribs og amerikansk oksesteg. Klubben gav den første omgang. 

Efter spisningen skulle der deles pokaler ud for årets spiller, årets topscorer og årets detalje.

Årets spiller vælges ud fra hvem der efter hver kamp, har fået flest stemmer. Årets topscorer vælges selvfølgelig ud fra den spiller, som har lavet flest mål i efteråret. Årets detalje kan være mange ting. Denne pokal bestemmes af de tilstedeværende på aftenen, hvor man har mulighed for at stemme på den spiller, som fortjener den. Det kan være alt fra et flot mål, til en dum kommentar i omklædningsrummet. 

Pokalerne blev uddelt således: 

Årets topscorer: Simon Holmberg (13 mål)

Årets spiller: Simon Holmberg (22 stemmer)

Årets detalje: Simon Holmberg (Flot mål scoret mod Køge Union)

Der var også en flaske rødvin til de to 50-kampes jubilarer Jacob Engelbrechtsen og Mathias Møller, som begge i løbet af efteråret har rundet 50 kampe for Rødvig FC. 

Spillerne havde indsamlet gave til holdets træner Tobias Tolstrup, og til kasserer Klaus Tolstrup, for det store arbejde de ligger i klubben. 

20 spillere deltog i afslutningen. Vi takker for en god aften!

(30-12-2016)

Vinderne af lodtrækning blandt passive medlemmere

Efter søndagens kamp fik vi dommeren til at udtrække 3 heldige vindere blandt klubbens passive medlemmere. Præmierne blev fordelt således:

1. Præmien (6 flasker vin): Hagbard Nielsen
2. Præmien (3 flasker vin): Grethe Højen
3. Præmien (passivt medlemskab for 2017): Edith Nielsen

Præmierne vil blive leveret i løbet af denne uge.

Vi siger stort tak til alle vores 23 passive medlemmere, og håber I på ny vil købe et passivt medlemskab for 2017. 

(17-10-2016)

Hal i Rødvig

"Rødvig Borgerforening og foreningerne i Rødvig og på Sydstevns har i dag den 09. februar 2016, præsenteret skitseprojekt til Natur-, Fritid- og kulturudvalget i Stevns kommunalbestyrelse (NFK).

Projektet blev positivt modtaget som et godt gennemarbejdet grundlag for den videre politiske behandling af etablering af eventuel ny hal i Rødvig som også skal ses i sammenhæng med renovering af hal i Store Heddinge.

NFK var generelt positive overfor projektet, men vil diskutere politisk på grundlag af det input der er kommet.

Administrationen vil nu på basis af skitseprojektet og NFK’s indstilling udarbejde det materiale der skal forelægges til Kommunalbestyrelsesmødet den 31. marts 2016, hvor den videre politiske behandling finder sted.

Rødvig Borgerforening og foreningerne i Rødvig og Sydstevns opfordrer alle i lokalsamfundet til at støtte op om halprojektet i Rødvig i kontakt med politikere og meningsdannere.

Fremlæggelsen vil snarest blive offentliggjort på www.rødvig.dk, og lag op under "filer" i denne gruppe." (Skrevet af Rødvig Borgerforening)

Links fra SN:

http://sn.dk/Stevns/Saadan-skal-hallen-se-ud/artikel/552330

http://sn.dk/Stevns/Roedvig-lancerer-sin-oenskehal/artikel/552328

(12-02-2016)

Tobias Tolstrup | - Danmark | tobias_4673@hotmail.com