Seniorfodbold / Nyheder / Nyheder 2014

Nyheder fra 2014

Afslutningsfest efteråret 2014

Lørdag d. 8. november afholdte Rødvig FC fodboldafslutning ved Harmonien i Rødvig. Dagen startede med en lille 7-mands turnering, hvor 17 mand var mødt op til en gang hyggebold.

Efter et par timers bold, stod der spisning på programmet, hvor der som sædvanlig var disket op med god mad på Harmonien. Her stod menuen på Harry's lækre spareribs, hvilket altid plejer at være et hit.

Efter maden skulle der deles 4 pokaler ud; årets detalje, årets topscorer og årets spiller serie 5 & 6. Pokalerne blev tildelt således:

 • Årets detalje: Ralf Toepler

 • Årets topscorer: Rune Nielsen

 • Årets spiller serie 5: Claus Møller

 • Årets spiller serie 6: Jonas Larsen

Efter der var spist op, delt pokaler og drukket ud, tog nogle videre, mens andre tog hjem efter en god aften.

Tak for en god sæson!

(20-11-2014)

 

Futsal rykket fra søndag til fredag

Efter at have drøftet det i bestyrelsen og blandt spillerne, er vi blevet enige om at rykke indendørstiden fra søndag til fredag aften.

Vi spiller derfor Futsal hver fredag aften kl. 19:00-21:00. Kontingent for indendørs koster kun 200,- kr. og alle er velkomne.

(20-11-2014)

Indendørs træning/Futsal

Efterårssæsonen er snart slut, og derfor starter indendørssæsonen. Vi har desværre ikke kunnet få en hverdagsaften, så i stedet har vi som udgangspunkt fået tildelt søndag fra kl. 10:30.

Vi har valgt at spille Futsal i stedet for traditionel indendørs fodbold. Futsal er en forholdsvis ny og populær form for indendørs fodbold, som spilles uden bander. Futsal styrker i høj grad spillernes teknik og hurtighed på bolden.

Vi regner med at holde kontingentet forholdsvis lavt, og håber samtidig at folk vil dukke talstærkt op. Der vil være mulighed for selv at samle et hold til eventuelle stævner, hvis der er stemning for det. Første Futsal træning er søndag d. 2. november 2014.

(21-10-2014)

Lodtrækning blandt passive medlemmer

Søndag d. 19. oktober spillede Rødvig FC's førstehold vores sidste hjemmekamp i 2014. Derfor skulle der trækkes lod blandt klubbens passive medlemmer om præmier til 3 heldige vindere. Ralf Børge Hansen fra Rødvig G&I hjalp os med at udtrække 3 numre, så det selvfølgelig gik til på fair vis. De tre heldige vindere blev:

1. præmie (6 flasker rødvin) = Lone Haugaard
2. præmie (3 flasker rødvin) = Leif Koch
3. præmie (passivt medlemskab for 2015) = Anders Lambæk

Vi takker mange gange for de 21, som har tegnet et passivt medlemskab for dette år, og håber at mindst lige så mange vil tegne et for 2015 - det koster blot 100 kr.

(21-10-2014)

Træningsopstart torsdag d. 31 juli 2014

Så starter efterårssæsonen op igen torsdag d. 31. juli 2014, hvor vi træner første gang i Boestofte fra kl 19:00-20:30. Banerne i Rødvig er ved at blive forbedret med rullegræs, så derfor har vi endnu engang indgået en aftale med Stevns Gymnastik & Idrætsefterskole om lån af banerne i Boestofte.

Vi er tilmeldt Stevns Cup 2014 i Sierslev, hvor vi får tre gode træningskampe mod de lokale hold inden efterårssæsonen går i gang i serie 5. Første kamp er lørdag d. 2. august hvor holdet møder

I år har vi også lavet et fælles andethold i samarbejde med Hellested IF, som kommer til at spille i serie 6. Træningen kommer også én gang om ugen til at foregå sammen med Hellested IF, hvor vi den anden dag om ugen kommer til at træne for os selv i Boestofte.

Vi håber at se så mange som muligt til den nye sæson, såvel nye spillere som "gamle".

(29-07-2014)

Overlevelse i serie 5

Efter forårssæsonens sidste kamp kunne Rødvig FC med glæde konstatere, at holdet var sikret overlevelse i serie 5 i klubbens første sæson.

Sæsonen har ikke budt på så mange sejre, men til gengæld er der kommet en fin tilgang af nye og gamle spillere til klubben. Vi håber at se alle, og forhåbentlig også nye spillere efter sommerpausen. Følg med her på hjemmesiden eller på Facebook-gruppen Rødvig FC, hvor der vil være information om opstart.

Rødvig FC deltager d. 2-9 august 2014 i den lokale opstartsturnering STEVNS CUP, som arrangeres af Sierslev FC. Efter tre inbyrdes kampe mod Store Heddinge Boldklub, Hellested IF og Sierslev FC sluttes der af med fest i Sierslevs klubhus, hvor der vil være fællesspisning og præmieoverrækkelse.

Vi ses til den nye sæson.

God sommer.

(29-06-2014)

Godt gang i Revybaren

Den første uge af Revyperler 2014 er netop overstået, hvor Rødvig FC har stået i baren, klar til at slukke tørsten hos de besøgende revygæster.

Onsdag var en travl dag, da der efter 3 forpremiere var Danmarkspremiere på revyen, hvor ca. 240 revygæster skulle se revyen i Rødvig.

Revyen fortsætter hver torsdag, fredag og lørdag fra kl. 20:00 til og med d. 19. juli, hvor der er sidste forestilling på Harmonien i Rødvig. Rødvig FC vil til de resterende forestillinger stå klar i baren til at servere kolde drikkevarer til revyens gæster før og efter forestillingen, samt i pausen.

Man er selvfølgelig også meget velkommen til at komme forbi og nyde en tår at drikke, selv om man ikke skal se revyen. Så kig forbi og støt den lokale fodboldklub.

(16-06-2014)

Rullegræs på Rødvig Stadion

Efter flere henvendelser fra RGI til kommunen, er det nu besluttet, at der skal lægges rullegræs på Rødvig Stadion på grund af banernes dårlige tilstand.

Det betyder at Rødvig FC træner og spiller foråret færdigt i Boestofte. Arbejdet vil gå i gang hurtigst muligt, så banerne kan være klar til benyttelse en gang efter sommerferien.

(27-05-2014)

Beslutning taget hos Stevns Kommune

Torsdag d. 15. maj besluttede NFK-udvalget i Stevns Kommune, at Rødvig G&I og Rødvig FC skulle samarbejde om fælles brug af banerne i Rødvig. Dette stemmer godt overens med, at begge klubber nu er indstillet på at se fremad, og give plads til hinandens tilstedeværelse på banerne.

Derudover blev det også besluttet, at begge klubber har lige meget ret til at hænge bandereklamer op på stadion.

Det blev også besluttet, at banerne i Rødvig skal belægges med rullegræs, så banerne forhåbentlig kan blive bedre, end deres nuværende tilstand. Derfor træner Rødvig FC resten af foråret i Boestofte, hvor også holdets resterende hjemmekampe vil blive spillet.

Hos Rødvig FC glæder vi os over, at der endelig er kommet en afklaring om brug af banerne i Rødvig.

(24-05-2014)

Udkast fra RGI vedrørende banerne i Rødvig

Som I måske har set i Dagbladet de seneste par dage (se også http://www.sn.dk/stevns/roedvig-gampi-vil-bilaegge-strid/artikel/407188#.U3XtWHmKCpo & http://www.sn.dk/stevns/roedvig-fc-griber-udstrakt-haand-fra-gampi/artikel/407799#.U3Xtb3mKCpo), så er der nu kommet en åbning og et udspil fra Rødvig GI omkring benyttelse af banerne i Rødvig, og så sent som torsdag aften blev det også besluttet i NFK udvalget hos Stevns Kommune, at de to klubber skulle "deles" om banerne på Rødvig Stadion.

Derfor glæder vi os nu til at kunne sætte os sammen med Rødvig GI for at finde en løsning, som alle kan være tilfredse med. I bestyrelsen har vi vendt det udspil, som RGI har tilsendt os, og som de også lod fremgå i Dagbladet tirsdag.

I kan se bestyrelsens holdninger til de enkelte punkter i RGI's udspil her:

 • Vi er enige i, at foreningerne i fællesskab skal aftale tider for benyttelse af arealet til træning og kamp.

 • Vi kan også acceptere, at foreningerne selv sørger for opkridtning af baner. Blot vil vi sikre os, at banerne bliver koordineret, så der ikke pludselig er en 9-mandsbane, der forhindrer opkridtning af en 11-mandsbane, som det er i øjeblikket. Her kan 9-mands og 11-mands sagtens koordineres.

 • Vi kan ikke acceptere, at Rødvig GI skal have eneretten på opsætning og placering af reklamer på stadion. Det må kunne fordeles.

 • Angående tribunen håber vi da på, at vores tilskuere må sidde på den, når de overværer en kamp. Ellers må de jo medbringe et tæppe. Det er trods alt et af vores passive medlemmer, der i sin tid stod for opbygningen, plus levering af materialer til den oprindelige tribune.

 • Vi vil ikke leje RGI's mål for 3.000 kr. i den resterende del af 2014. Dels er vi allerede langt inde i sæsonen, og dels kan vi anskaffe brugte 11-mands mål med splinternye net til billigere penge. Så det agter vi at gøre.

Bestyrelsen i Rødvig FC

(17-05-2014)

Brug af banerne i Rødvig

Vi har i dag modtaget et skriftligt udspil fra Rødvig G&I vedrørende brug af banerne i Rødvig.

Rødvig FC vil onsdag aften d. 14/5 holde bestyrelsesmøde, og tage stilling til dette udspil.

Torsdag d. 15/5 ryger sagen til Natur-, Fritid- og Kulturudvalget i Stevns Kommune, hvor der vil blive taget en politisk beslutning.

Henrik Fisker fra Dagbladet har skrevet denne artikel på Sjællandske Nyheder:

http://www.sn.dk/stevns/roedvig-gampi-vil-bilaegge-strid/artikel/407188#.U3IfHnmKCpq.

Efter bestyrelsesmødet onsdag vil bestyrelsen i Rødvig FC sende vores reaktion på RGI's udspil til Rødvig G&I og derefter til Dagbladet.

(13-05-2014)

Indkøb af udstyr sponsoreret af F.I.S.K.

Da F.I.S.K. i samarbejde med OK valgte at sponsorere spillertrøjer til Rødvig FC, ville F.I.S.K. derudover også give et beløb til indkøb af udstyr. Det er vi meget glade og taknemmelige for!

Vi har, som det kan ses på billedet, indkøbt to anførerbind, isposer, taktiktavle, 8 ekstra drikkedunke, hjørneflag, linjevogterflag og en agility-stige.

(10-05-2014)

Salg af øl/vand til Revyperler 2014 ved Harmonien

I juni og juli måned vender Revyperler tilbage til sine rødder på Harmonien i Rødvig. I den anledning er Rødvig FC blevet tilbudt at stå for salg af øl/vand i samarbejde med Harmonien, og dermed tjene nogle penge til klubkassen. Det har vi selvfølgelig sagt ja tak til!

Det kræver nogle folk til at hjælpe til, så hvis du har lyst til at give en hjælpende hånd, så kontakt Nikolaj Krogh Jørgensen på mobil 21823381, eller på mail nikolaj@skhweb.dk.

Første forestilling foregår søndag d. 8. juni kl. 20:00, og billetter til forestillingerne kan købes på www.billetnet.dk.

(02-05-2014)

Træning i Boestofte

Tirsdag d. 22/4 og torsdag d. 24/4 træner vi fra kl. 19:00 på banerne i Boestofte. Ligeledes vil kampen på søndag mod Rønnebæk IF blive spillet i Boestofte. Kampen starter kl. 12:00.

Angående brug af banerne i Rødvig, så håber vi kommunen tager en beslutning i denne uge, så vi forhåbentlig snart kan træne på Rødvig Stadion, hvor vi hører til.

(22-04-2014)

Brug af banerne i Rødvig

Vi havde håbet på at kunne spille vores hjemmekampe i foråret på Rødvig Stadion, men det er Rødvig G&I desværre ikke enige i. Da der ikke har været enighed om vores brug af banerne, fik vi kommunen til at indkalde til et møde med bestyrelsesmedlemmer fra henholdsvis Rødvig FC og Rødvig G&I, samt to repræsentanter fra kommunen.

Til dette møde kunne der heller ikke nås til enighed, da RGI ikke mener Rødvig FC kan være på banerne. På mødet blev det besluttet, at sagen nu sendes videre til NFK (Natur-, Fritids- og Kulturudvalget) i Stevns Kommune, hvor der her vil blive truffet en politisk beslutning omkring fremtidig brug af banerne i Rødvig.

Det betyder at Rødvig FC ikke kan spille deres første hjemmekamp på Rødvig Stadion d. 13/4, da der endnu ikke er truffet en beslutning.

Store Heddinge Boldklub har sammen med flere andre omegnsklubber tilbudt deres faciliteter i forhold til træning og kamp, hvilket vi er utroligt taknemmelige for. Derfor spiller Rødvig FC deres første "hjemmekamp" på Store Heddinge stadion søndag d. 13/4 kl. 12:00.

Rødvig FC's ønske er selvfølgelig at kunne spille deres kampe på Rødvig Stadion, da det er der vi hører til, og det ønske er der ikke noget der kan lave om på.

(12-04-2014)

Rødvig-sejr på 8-2 i første turneringskamp

Søndag spillede Rødvig FC sin første turneringskamp i serie 5, hvor modstanderen hed Gadstrup IF. Der blev spillet fin fodbold og vist god fight, som resulterede i en flot sejr på 8-2. Stemningen på banen var god under hele kampen, og den var selvfølgelig også ekstra god efter den komfortable sejr.

Med sejren ligger Rødvig FC nu nr. 1 i deres pulje i serie 5 efter den første kamp. Du kan læse kampreferat fra kampen her på hjemmesiden.

(06-04-2014)

Billeder fra træning torsdag d. 13/3-2014

Efter at have været 14 Rødvig spillere tirsdag til træning, blev der torsdag fulgt godt op på det flotte fremmøde. 13 spillere fra Rødvig FC, samt 4 spillere fra Hellested IF deltog i dagens træning.

Vi træner ikke længere indendørs i Boestoftehallen, da der de kommende weekender spilles træningskampe i stedet.

 
(14-03-2014)

Flot fremmøde til træning

Efter vinterferien har Rødvig FC fået lov at træne sammen med Hellested IF's seniorhold på kunstgræsbanen i Strøby hver tirsdag og hver anden torsdag. Alle træningsaftener har der været fint fremmøde, trods den længere køretur, hvilket har resulteret i, at vi har været omkring 20 spillere til træning hver gang.

I dag tirsdag peakede det så med 14 fremmødte spillere fra Rødvig FC til træning, hvilket er flot! Flere nye ansigter trænede med, og vi håber at se dem alle igen hver tirsdag kl. 17:30 og torsdag kl. 19, hvor vi igen træner sammen med Hellested IF. Vi har nu booket banen med Hellested IF, så vi også har tid på kunstgræsbanen hver torsdag fra kl. 19.

Vi er utroligt glade for det gode samarbejde vi har fået op at køre med Hellested IF, og vi håber det vil fortsætte fremover.

(11-03-2014)

Træningskamp mod St. Heddinge

Forårssæsonen nærmer sig, og lørdag d. 15. marts 2014 spiller Rødvig FC deres første træningskamp mod Store Heddinge på kunstgræsbanen i Strøby. Kampen starter kl. 15:00.

Udover træningskampen mod Store Heddinge, har Rødvig FC to yderligere træningskampe mod henholdsvis Sierslev FC og Ejby FC inden turneringen går i gang i løbet af april måned. Så støt op om holdet og spillerne, og kom ud og se en god gang fodbold. Vi ses.

(11-03-2014)

Klubaften i Intersport Køge

Mandag d. 17. marts 2014 holder Intersport i Køge klubaften, hvor der vil være  20% rabat på alt i butikken, der ikke er nedsat i forvejen. Tilbudene varer mellem kl. 18:00 og kl. 19:30. Så tag din kæreste under armen og kør et smut forbi Intersport i Køge, hvis du mangler fodboldstøvler, benskinner eller andet. Der vil også være tilbud på andet end sportstøj og udstyr.

Adressen er:

Torvet 25
4600 Køge

(10-03-2014)

Rødvig FC's spillertrøjer

Her er Rødvig FC's nye spillersæt! Sættet, som er sponseret af F.I.S.K./OK, bliver luftet første gang lørdag d. 15. marts, hvor vi spiller træningskamp mod SB på kunstgræsbanen i Strøby kl. 15:00.
 
 
 
(02-03-2014)

Spillersæt ankommet

Nu er også klubbens spillersæt ankommet! F.I.S.K./OK har sponseret trøjer, shorts og strømper, samt trøjetaske til Rødvig FC, hvilket vi er meget taknemmelige for.

Det nye spillersæt vil blive præsenteret i morgen søndag kl. 12:30 til træning i Boestoftehallen.

Der vil på et senere tidspunkt blive taget et holdfoto med de nye trøjer, som bliver lagt ind på Rødvig FC's hjemmesiden.

(01-03-2014)

Så er der handlet ind!

Klubben har i dag d. 26. februar 2014 handlet bolde, overtrækstrøjer, kegler og isposer. Materialerne er købt hos Sport Direct i Herfølge, hvor vi har fået en god pris.

Så nu er der ingen undskyldning for ikke at kridte skoene, og komme afsted til træning tirsdag, torsdag og søndag.

 
 
(26-02-2014)

Træning på kunstgræs i Strøby

Vi har lavet en aftale med Hellested IF's seniorhold, om at deles om kunstgræsbanen i Strøby. Vi har derfor fået tildelt træningstider alle tirsdage kl. 17:30-19:00 og torsdage i lige uger kl. 19:00-21:00. Sørg for at snakke sammen og fyld bilerne, så vi bliver så mange som muligt. Så er det sjovest. Første træning bliver tirsdag d. 25. februar 2014.

Hver torsdag i ulige uger vil der være løbetræning for de friske kl. 19:00. Vi mødes ved Harmonien i Rødvig, hvor vi sammen aftaler en løberute. Første løbetræning ved Harmonien vil være torsdag d. 27. februar 2014.

Vi træner fortsat indendørs i Boestoftehallen hver søndag kl. 12:30.

(23-02-2014)

Gratis adgang til landskamp

DBU har inviteret alle sjællandske klubber til landskamp onsdag d. 5. marts, hvor det danske U21 landshold spiller landskamp på Farum Park kl. 18:30. Oplev flere af de kommende landsholdsspillere i aktion mod Estland i kvalifikationen til U21-EM. Der er gratis adgang til denne kamp.

 
(21-02-2014)

Rødvig FC godkendt hos DBU Sjælland

Så er godkendelsen også kommet på plads hos DBU Sjælland, hvilket betyder, at vi nu er registreret som deltager i DBU's serie 5 turnering i foråret 2014.

Husk vi træner indendørs i Boestoftehallen hver søndag kl. 12:30-14:00. Alle er velkomne.

(05-02-2014)

Klubbens første træning

Søndag d. 19. januar 2014 havde Rødvig FC årets, og klubbens, første træning, som foregik indendørs i Boestoftehallen. Til træningen var 11 spillere mødt op, hvor der blev gået til den på banen. Efter ca. halvanden times spil til to mål, havde coach Klaus Tolstrup taget øl og vand med, som velfortjent blev nydt i omklædningsrummet.

Her i starten vil vi fortsat spille indendørs i hallen i Boestofte fra kl. 12:30 hver søndag, indtil vejret bliver bedre.

Træneren var glad for det positive fremmøde, og håber på at der vil komme flere igen næste søndag.

(21-01-2014)

Træningsstart søndag d. 19/1

Opstarten nærmer sig, og søndag d. 19. januar 2014 starter vi træningen op igen. For at skåne banerne på Rødvig Stadion, starter vi træningen op hver søndag i Boestofte fra kl. 12:30 til kl. 14:00.

Alt afhængig af vejret spiller vi ude eller inde, så tag tøj og sko med til begge dele. Søndag d. 19. januar træner vi indendørs.

Så kom ud og vær med, ny, som tidligere spiller - ung som gammel.

Vi ses!

(17-01-2014)

Passivt medlemskab af Rødvig FC

Nu kan du blive passivt medlem af Rødvig FC. Som passivt medlem betaler du 100 kr. om året, og udover stemmeret til foreningens generalforsamlinger vil man:

 • 2 gange om året modtage en opdatering på klubbens status.

 • Modtage en turneringsplan for klubbens hold.

 • Modtage en indbydelse til klubbens afslutningsfester.

 • Deltage i en lodtrækning om 6 flasker god vin som 1. præmie, 3 flasker som 2. præmie og et gratis passivt medlemskab for det efterfølgende år i 3. præmie. Lodtrækningen foretages ved den sidste hjemmekamp i efteråret.

Læs mere om passivt medlemskab på hjemmesiden under "Sponsorer" eller på dette link: http://rødvigfc.dk/passivt-medlemskab.

(09-01-2014)

Tobias Tolstrup | - Danmark | tobias_4673@hotmail.com