Seniorfodbold / Kampreferater / Foråret 2014

Foråret 2014

Rødvig FC - Hellested IF 1-6

Målscorer: Jacob Engelbrechtsen (1)

15/6-2014

Søndag var der lokalkamp på Boestofte Stadion, hvor Hellested IF var på besøg i sæsonens sidste kamp.

Rødvig FC kom godt fra start og Jacob Engelbrechtsen bragte hjemmeholdet foran. Første halveg var meget lige, hvor der i pausen stod 1-1.

Efter pausen gik det dog knapt så godt, og Hellested trak stille og roligt fra med nogle hurtige mål. Slutresultatet blev 1-6 til gæsterne.

På trods af nederlaget kunne spillerne fra Rødvig FC glæde sig over at de var sikret overlevelse i serie 5.

Dermed siger vi på vegne af Rødvig FC og klubbens bestyrelse tak for en fin første sæson, og vi glæder os til at se alle igen efter sommerpausen.

God sommer.

(29-06-2014)

FHF - Rødvig FC 10-0

Målscorer: Ingen

7/6-2014

Lørdag skulle Rødvig FC på besøg hos Fløng-Hedehusene, men det så på forhånd ualmindeligt svært ud. Med hele 17 afbud var det næsten en sejr i sig selv, at Rødvig FC kunne stille op med 14 spillere til kampen.

Med en masse debutanter på holdet var det svært for Rødvig-holdet at finde en rytme, og holdet kom også hurtigt bagud.

Rødvig FC måtte rokere en masse på pladserne, og det gjorde det svært. Samtidig var der heller ikke sat dommer på til kampen, så en af FHF's egne måtte dømme kampen, hvilket heller ikke gjorde tingene lettere.

Efter en svær og skidt spillende kamp var slutresultatet 10-0 til Fløng-Hedehusene. Tobias Tolstrup blev med 9 stemmer valgt til kampens spiller.

Vi håber på væsentlig færre afbud til næste søndags kamp mod Hellested, som også er sæsonens sidste. Kampen spilles i Boestofte kl. 12:00, så kom og støt holdet i lokalopgøret.

(11-06-2014)

Rødvig FC - Køge Union 3-4

Målscorer: Tobias Nielsen (2), Morten Lagoni (1)

1/6-2014

Søndag spillede Rødvig FC hjemme mod Køge Union. Det blev en tæt kamp, som Rødvig FC desværre tabte til sidst med 3-4.

Målene blev scoret af Tobias Nielsen (2 mål) og Morten Lagoni (1 mål).

(11-06-2014)

Rødvig FC - Borup IF 6-1

Målscorer: Morten Lagoni (2), Jacob Engelbrechtsen (1), Emil Tornager (1), Patrick Lee Pedersen (1), Kasper Hansen (1)

25/5-2014

Søndag kom bundholdet fra Borup IF på besøg på Boestofte Stadion, så der skulle 3 vigtige point til for Rødvig FC for at holde sig væk fra nedrykningsstregen.

Kampen startede godt, og Kasper Hansen fik sparket Rødvig FC foran efter 9 minutter. Det gode spil fortsatte, og senere kunne Emil Tornager bringe hjemmeholdet på 2-0. Inden pausen fik Rødvig FC begået et uheldigt straffespark, og så var stillingen 2-1. Dommeren fløjtede flere gange til en tiltrængt vandpause pga. varmen i en første halvleg, hvor der ikke blev scoret yderligere.

Efter pausen kom Rødvig FC foran 3-1 efter en solotur fra Morten Lagoni, men herefter gik Rødvig-holdet lidt i stå, og man skulle helt frem til de sidste 10 minutter, før Rødvig fik sat tingene på plads. Så gik det til gengæld også stærkt, og hjemmeholdet fik scoret 3 mål i slutfasen. De 3 sidste mål blev scoret af Jacob Engelbrechtsen, Morten Lagoni og Patrick Lee Pedersen til slutresultatet 6-1.

Kampens spiller blev Morten Lagoni med 7 stemmer. De øvrige stemmer blev tildelt Jacob Engelbrechtsen (2 stemmer), Tobias Tolstrup (1 stemme), Rune Mortensen (1 stemme), Patrick Lee Pedersen (1 stemme) og Holdet (1 stemme).

Næste kamp er søndag d. 1. juni kl. 12:00 i Boestofte, hvor modstanderen er Køge Union.

(26-05-2014)

Køge FC - Rødvig FC 7-1

Målscorer: Jacob Engelbrechtsen (1)

18/5-2014

Søndag skulle holdet et smut til Ravnsborghallen, hvor modstanderen denne gang hed Køge FC. Køge-holdet lå før kampen i toppen af puljen, så der var på forhånd udsigt til en svær kamp for gæsterne.

Første halvleg startede godt, hvor Rødvig FC havde flere chancer og spillede flot sammen. Indtil pausen var Rødvig det bedste hold, men Køge FC fik scoret på deres stort set eneste chance, og stillingen var ved pausen 1-0 til hjemmeholdet.

Anden halvleg startede knapt så godt, og enkelte skader betød flere omrokeringer, hvorefter Køge FC fik scoret. Herefter gik det stærkt, hvor Rødvig FC desværre ikke viste det samme flotte spil fra første halvleg. Anfører Jacob Engelbrechtsen fik dog pyntet på det hele til slutresultatet 7-1 til Køge FC.

Jacob løb også med de fleste stemmer (6), hvor også Tobias Tolstrup (3), Morten Lagoni (2), Nikolaj Krogh Jørgensen (1) og Kasper Morfar Larsen (1) fik stemmer.

Næste kamp er søndag d. 25. maj, hvor Rødvig FC tager i mod bundholdet Borup IF. Kampen spilles kl. 12:00 i Boestofte.

(22-05-2014)

Rødvig FC - A-Team 2650 4-6

Målscorer: Jacob Engelbrechtsen (2), Morten Lagoni (1), Patrick Nielsen (1)

11/5-2014

Søndag var A-Team 2650 fra Avedøre på besøg på Rødvig FC's midlertidige hjemmebane i Boestofte. Rødvig holdet var endnu engang hårdt ramt af afbud - 10 af slagsen.

Derfor så det på forhånd ud til at blive en ualmindelig svær kamp for Rødvig FC, da A-Team havde vundet to af deres tidligere kampe med 10-0. Og det var da også til at se på gæsternes opvarmning, at det bestemt ikke ville blive en nem kamp for hjemmeholdet.

Dommeren fløjtede kampen i gang, og efter blot 2 min blev der scoret - af Rødvig FC! Hjemmeholdet fik et frispark ude for kanten af feltet, hvor Morten Lagoni flot overlistede målmanden direkte på frispark.

Få minutter senere blev der sparket en lang bold op på A-team's banehalvdel, som anfører Jacob Engelbrechtsen jagtede og fik sparket i kassen til stillingen 2-0. Kort tid efter fik udeholdet dog reduceret og senere udlignet på straffespark.

Herefter viste de teknisk dygtige spillere fra A-Team deres hurtighed, og Rødvig FC kunne, trods den gode start, gå til pause, bagud med 2-4, efter en ellers flot første halvleg

Anden halvleg startede ikke for godt, hvor Rødvig hurtigt kom bagud, men efter endnu et flot kontramål af Jacob Engelbrechtsen fik Rødvig reduceret til 3-5. Hjemmeholdet viste flot fight hele kampen igennem, men i de sidste minutter fik A-Team scoret. Det sene mål fra udeholdet var dog ikke kampens sidste, for efter flot sammenspil på venstrekanten mellem Marco Heisterberg, Laus Kristensen og debutanten Patrick Nielsen, fik sidstnævnte prikket bolden i kassen til slutresultatet 4-6.

Der blev leveret en kanon indsats af alle mand på banen, og både spillere og træneren var yderst tilfreds med indsatsen.

Jacob Engelbrechtsen blev med sine to mål valgt som kampens spiller med 6 stemmer. De øvrige stemmer blev tildelt Morten Lagoni (4) og Tobias Tolstrup (2). Desuden fik træner Klaus Tolstrup også én stemme, på trods af han ikke var på banen.

Næste kamp er søndag d. 18. maj, hvor Rødvig FC skal møde Køge FC på udebane.

(12-05-2014)

Karrebæk IF - Rødvig FC 5-1

Målscorer: Morten Lagoni (1)

3/5-2014

Med masser af afbud var Rødvig FC glade for, at de i det hele taget kunne stille op til kampen mod Karrebæk. Det fortæller blot om, hvor mange spillere, der efterhånden er at tage af, og Rødvig stillede til kampen med 13 mand.

Det lykkedes også at komme foran efter 13 minutter, da Tobias Tolstrup sendte Morten Lagoni afsted med en følt aflevering. Lagoni kvitterede med et elegant lob over målmanden. Efterfølgende havde Rødvig FC flere store chancer, og det ville ikke have været ufortjent, hvis Rødvig FC var gået til pausen med en føring på et par mål. I Stedet måtte de nøjes med 1-1 i pausen, da en tilfældig returbold efter 25 minutter pludselig gav en friløber til Karrebæk.

I anden halvleg blev Rødvig FC hurtigt ramt af en skade, og omrokeringerne ødelagde den gode rytme fra første halveg, og da Karrebæk scorede til 2-1 blev det lidt op af bakke. Rødvig FC spillede sig dog også i 2. halvleg til flere chancer, og det var først i slutningen af kampen, at den reelt blev afgjort, da Karrebæk scorede til 4-1 og 5-1.

Der blev kæmpet godt over hele linjen kampen igennem, så pointene skal nok komme.

Stemmerne på kampens spiller blev fordelt således: Thomas Bjergdal 2, Tobias Tolstrup 2, Morten Lagoni 4 og Jan Nøhr 4.

Næste kamp er på søndag kl 12:00, hvor holdet skal op mod det suverænt bedste hold i puljen, A-Team 2650. Kampen spilles i Boestofte.

(06-05-2014)

Rødvig FC - Rønnebæk IF 2-9

Målscorer: Morten Lagoni (1), Jacob Engelbrechtsen (1)

27/4-2014

Da der stadig er "twister" omkring brugen af banen i Rødvig, måtte vi denne gang leve højt på Stevns Gymnastik & Idrætsefterskoles velvilje til at bruge banen i Boestofte, og selv om den var langhåret, var det en god bane at spille på.

Rødvig FC var igen ramt af flere afbud, men det skal ikke være nogen undskyldning for 1. halvegs katastrofale indsats. Holdet var ganske enkelt ikke klar, og allerede efter 6 minutter gik det galt første gang.

Det blev ikke meget bedre i løbet af halvegen, og ved pausen havde Rønnebæks hurtige angribere smidt bolden i målet hele fem gange. Derfor var snakken i halvegen heller ikke så meget fokuseret på selve resultatet som at få sig rejst og spille en god 2. halveg.

Det gjorde spillerne så. Efter to flotte angreb i starten af 2. halveg var stillingen pludselig ændret til 2-5 på mål af Morten Lagoni og Jacob Engelbrechtsen, og der anedes en smule usikkerhed hos Rønnebæk. Desværre blev en stor chance til 3-5 brændt, og i stedet scorede Rønnebæk to hurtige mål til 2-7. Denne stilling holdt indtil få minutter før tid, hvor Rødvig først blev ramt af en udvisning, da Mads Toftvang kom en tand for sent i en tackling, og umiddelbart efter scorede Rønnebæk igen to gange.

Morten Lagoni blev efter kampen kåret til dagens fighter med 7 stemmer.

Næste kamp er lørdag d. 3/5, hvor Rødvig-holdet skal en tur til Karrebæksminde og spille kl. 13:30 mod Karrebæk IF.

(02-05-2014)

Endeslev-Vråby IF - Rødvig FC 9-2

Målscorer: Morten Lagoni (1), Mikkel Buck (1)

21/4-2014

2. påskedag spillede Rødvig FC deres 3. turneringskamp mod Endeslev-Vråby IF. De neongrønne fra Rødvig FC var godt med det første kvarter, men derefter begyndte det at halte. Flere skader ramte igen holdet, og de utallige udskiftninger svækkede stabiliteten på holdet, da der konstant måtte roteres rundt på pladserne.

Ved stillingen 2-0 til hjemmeholdet, fik Morten Lagoni bolden og efter en flot dribletur på kanten af feltet, fik han passeret Endeslevs keeper til stillingen 2-1. Endeslev fik dog scoret en gang yderligere, og dermed stod den 3-1 i pausen.

I anden halveg var der ikke meget at glæde sig over på Rødvigholdet, hvor endnu flere skader meldte sig. Bl.a. præsterede vi at have hele 3 forskellige spillere på mål, hvor både Claus Møller, Kasper "Morfar" Larsen og Marco Heisterberg måtte tage handskerne på.

Rødvig FC spillede heller ikke deres bedste kamp, så det var ikke nemt. Mikkel Buck fik dog pyntet lidt på resultatet, hvor han efter et hjørnespark fik prikket bolden i nettet. Kampen endte 9-2 til Endeslev-Vråby IF.

Næste kamp er søndag d. 27/4 mod Rønnebæk IF. Kampen spilles i Boestofte kl. 12:00.

 
(22-04-2014)

Rødvig FC - Sorø Freja 1-7

Målscorer: Selvmål (1)

13/4-2014

Det var da vist godt, vi ikke spillede på Rødvig Stadion, for vi fik lidt af en afklapsning i dag. Vi mødte ganske enkelt et bedre hold. Hverken afbud eller dommeren var skyld i nederlaget på 1-7 i dagens kamp mod Sorø Freja, som bekendt blev spillet på Store Heddinge Stadion. Vi mødte et rigtigt godt Sorø hold, og vi var heldige med kun at være bagud 0 - 2 i halvlegen.

I anden halvleg gik det væsentlig bedre de første 20 minutter, men efter scoring til 0-3 faldt spillet igen sammen. Morten Lagoni sendte ved stillingen 0-4 et frispark mod mål, som så blev rettet af til en reducering til 1-4, men knap var bolden givet op, før det stod 1-5, og så var det virkelig op ad bakke resten af kampen.

Der kom i øvrigt ingen dommer til kampen (selv om DBU Sjælland havde givet ham besked om flytningen af kampen), men igen var St. Heddinge behjælpelige, og med et kvarters forsinkelse kunne Nikolaj Andersen fløjte op til kampen.

På trods af afklapsningen var der igen en god tone på holdet, og vi ser frem til de kommende kampe.

Med nederlaget i dag ligger Rødvig holdet nu nr. 5 i puljen, og næste modstander er Endelslev-Vråby IF, som Rødvig FC møder mandag d. 21/4 kl. 13 på udebane.

(13-04-2014)

Gadstrup IF - Rødvig FC 2-8

Målscorer: Jacob Engelbrechtsen (2), Rune Mortensen (2), Mikkel Buck (1), Patrick Lee Pedersen (1), Thomas Bjergdal (1) & Tobias Tolstrup (1)

6/4-2014

Rødvig FC skulle søndag spille sin første turneringskamp, hvor turen gik til Gadstrup. På trods af flere skader stillede Rødvig holdet med et stærkt hold, og der var heller ikke spillet mange minutter, inden Patrick Lee Pedersen sparkede Rødvig på 1-0 fra en spids vinkel. Kort tid efter blev Patrick desværre skadet, og måtte lade sig skifte med Thomas Bjergdal. Men Thomas skulle ikke bruge lang tid på at gøre Patrick kunsten efter, og lavede et nærmest identisk mål til stillingen 2-0. Efter en god første halveg med fint spil og masser af fight var stillingen 4-0 til Rødvig FC ved pausen, hvor også Jacob Engelbrechtsen og Rune Mortensen fik scoret.

Anden halveg startede knapt så godt for Rødvig holdet, og Gadstrup fik hurtigt reduceret til 1-4. Gadstrup pressede godt på og havde flere chancer, men Rødvig fik tilkæmpet sig et straffespark, som Tobias Tolstrup sparkede i kassen til stillingen 5-1. Og så gik det stærkt.

Dagens detalje stod Marco Heisterberg og Rune Mortensen for. Efter et frispark flere meter fra feltet, spiller Marco den ind på midten, hvor Rune kommer løbende og banker til bolden første gang. Han banker bolden op i hjørnet, hvor målmanden er chanceløs, og dermed stod den 6-1.

Mikkel Buck kom også på scoringslisten, ligesom Jacob Engelbrechtsen fik lavet sit andet mål i kampen til 8-1. Gadstrup fik reduceret til sidst til 8-2, men det rørte ikke Rødvig FC's flotte sejr. Jacob blev efter kampen kåret til dagens fighter.

Turneringen kunne ikke have startet meget bedre, og med sejren ligger Rødvig FC nu nr. 1 i deres pulje efter den første kamp. Lad os håbe det fortsætter!

Næste kamp er søndag d. 13. april kl. 12:00 på Rødvig Stadion mod Sorø Freja.

(06-04-2014)

Ejby IF - Rødvig FC 5-1

Målscorer: Morten Koch (1)

30/3-2014

Forårets sidste træningskamp inden turneringsstart blev spillet søndag, hvor modstanderen hed Ejby IF. Med 12 mand afsted var det på forhånd en svær opgave mod et ungt Ejby hold, som lagde græs til.

Rødvig spillede egentlig en fin første halveg, men kom bagud 2-0. Kort før pausen fik Rødvig dog tilkæmpet sig et straffespark, som Morten Koch udnyttede og sparkede i kassen til pausestillingen 2-1.

I anden halveg begyndte skaderne igen at melde sig, og det resulterede i at Rødvig-holdet det meste af anden halveg måtte spille med kun 9 mand på banen mod Ejby's 11 mand. Udvisninger gjorde også at der på et tispunkt blev spillet 8 mod 10 på banen, så der skulle arbejdes ekstra hårdt. 

Blandt andre måtte også målmand Kasper "Morfar" Larsen, som ellers havde stået en god kamp, udgå med en skade. Han blev afløst af Claus Møller, som senere i kampen leverede en flot straffesparksredning.

Kampen endte 5-1 til Ejby, men der blev vist rigtig god fight og humør fra Rødvig spillerne på trods af de mange minutter i undertal. Træneren belønnede efter kampen den gode fight med en øl og sodavand til spillerne.

(31-03-2014)

Sierslev FC - Rødvig FC 7-1

Målscorer: Emil Tornager (1)

22/3-2014

Lørdag spillede Rødvig FC deres anden træningskamp mod Sierslevs serie 4 hold, som blev spillet på kunstgræsbanen i Strøby. Rødvig-holdet var igen plaget af mange afbud, og flere i sidste øjeblik, så det var fra start en svær opgave mod Sierslevs førstehold, som til daglig spiller en serie højere end Rødvig.

Efter en okay første halveg, så faldt Rødvig-holdet lidt sammen i anden halveg. Dog fik de neongrønne fra Rødvig scoret, da Morten Lagoni lagde en flot aflevering til debutanten Emil Tornager, som lagde bolden i nettet. Kampen sluttede 7-1 til Sierslev.

Holdets næste kamp er søndag d. 30/3 mod Ejby IF, som spilles på Ejby Stadion kl. 12:00.

(25-03-2014)

Store Heddinge Boldklub - Rødvig FC 5-0

15/3-2014

Lørdag spillede Rødvig FC deres første træningskamp, hvor modstanderen var Store Heddinges serie 3 hold. Med masser af skader og afbud, så var det et lidt blandet Rødvig hold, som skulle prøve kræfter med lokalrivalerne fra Store Heddinge.

Rødvig FC var rimelig godt med det meste af første halveg, hvor de stod godt i forsvaret, og kunne gå til pause ved stillingen 1-0 til SB. Et par spillere måtte desværre i slutningen af første halveg udgå med skader.

I anden halveg begyndte trætheden at melde sig hos Rødvig-holdet, hvor det meste af spillet foregik på Rødvigs banehalvdel.

Kampen sluttede 5-0 til hjemmeholdet i en kamp, som kunne have endt større. På en bane der ikke ligefrem indbød til flot fodbold, blev der gået til den på begge hold, og alt i alt var det en godkendt indsats mod en bedre modstander.

Næste kamp er lørdag d. 22/3 mod Sierslev på kunstgræsbanen i Strøby kl. 13:20.

(15-03-2014)

Topscorerliste foråret 2014

1. Jacob Engelbrechtsen...8 mål
2. Morten Lagoni.............7 mål
3. Mikkel Buck................2 mål
4. Rune Mortensen..........2 mål
5. Patrick Lee Pedersen....2 mål
6. Tobias Nielsen.............2 mål
7. Tobias Tolstrup...........1 mål
8. Thomas Bjergdal.........1 mål
9. Patrick Nielsen............1 mål
10. Emil Tornager...........1 mål
11. Kasper Hansen..........1 mål
 
(16-06-2014)

Tobias Tolstrup | - Danmark | tobias_4673@hotmail.com