Seniorfodbold / Kampreferater / Efteråret 2014

Efteråret 2014

Rishøj Boldklub - Rødvig FC 8-0

Målscorere: Ingen

26/10-2014

Søndag galdt det sæsonens sidste og nok vigtigste kamp. Kampen skulle vindes for at overleve i serie 5, og for en gangs skyld var holdet ikke lige så hårdt ramt af afbud som hidtil.

På trods af et på papiret stærkt hold, så var det som om viljen og gejsten var blevet hjemme denne dag. Rødvig startede skidt og var slet ikke i omdrejninger. Derfor kunne Rishøj hurtigt og nemt bringe sig foran. Hjemmeholdet spillet godt og hurtigt rundt, men Rødvigs manglende vilje til at kæmpe gjorde det let for Rishøj.

Efter pausen startede Rødvig bedre, men formådede aldrig rigtig at presse hjemmeholdet. Rødvig kom frem til meget få chancer, og i den anden ende var Rishøj noget skarpere.

Rødvig tabte kampen 8-0 i en kamp, som hurtigt vil blive glemt. Nederlaget betyder desværre at Rødvig FC som udgangspunkt rykker ned i serie 6, men vi håber at kunne få lov at blive i serie 5. Vi har sendt en ansøgning til DBU Sjælland, og så må vi håbe på det bedste.

Vi starter indendørssæsonen op med Futsal i Boestoftehallen søndag kl. 10:30.

(27-10-2014)

Rødvig FC - Rønnede IF 1-2

Målscorer: Rune Mortensen (1)

19/10-2014

Kampen mod puljens nummer 3, Rønnede, skulle vindes for at Rødvig selv kunne have en chance for at sikre sig overlevelse. Og som sædvanlig var hjemmeholdet ramt af 12 afbud, hvilket ikke gav de bedste forudsætninger.

Hjemmeholdet startede dog godt, men alligevel var det Rønnede der kom foran, efter bolden ikke blev sparket væk i tide i eget felt, og dermed kunne Rønnede sparke sig på 1-0.

Rødvig fortsatte dog med at presse på. Ralf Toepler fik bolden på højrekanten, mens Rune Mortensen tog en af sine mange løb fra forsvaret og op i Rønnedes felt. Det så Ralf, som smækkede bolden ind i hovedet til Rune, som flot headede den i kassen til 1-1, som også var resultatet i pausen.

1-1 holdte langt ind i anden halvleg, men det silende og triste regnvejr viste sig også at afspejle kampens triste afslutning. Kort før tid fik Rønnede sparket sig på 2-1, hvilket også blev kampens resultat. Et surt resultat i en kamp, hvor hjemmeholdet ellers spillede godt, viste fight og vilje.

Målscorer Rune Mortensen løb med stemmerne som kampens spiller.

Det var sæsonens sidste hjemmekamp, og nok også sidste kamp i Boestofte. Vi regner med fra foråret 2015 at spille vores hjemmekampe på Rødvig Stadion, hvilket vi ser meget frem til.

(21-10-2014)

Hellested IF - Rødvig FC 8-1

Målscorer: Thomas Bjergdal (1)

11/10-2014

Lørdag skulle Rødvig i lokalopgøret møde træningspartnerne fra Hellested på udebane. Hellested lå nummer 1 i rækken, så der var lagt op til en meget svær kamp. Det er efterhånden blevet en dårlig vane, at Rødvig skal have mindst 10 afbud hver weekend, og denne lørdag var ingen undtagelse med 12 afbud.

Hellested spillerne havde på forhånd set frem til en let kamp, men Rødvig ville det anderledes. Hjemmeholdet kom dog foran, men Rødvig stod rigtig godt på banen, og fightede hæderligt hele første halvleg. Det hårde arbejde blev dog også belønnet, efter Ralf Toepler sparkede et hjørnespark ind i panden på Thomas Bjergdal, som udlignede til 1-1. Det var samtidig det første mål topholdet Hellested havde indkasseret i denne sæson. 1-1 var også resultatet i pausen, hvilket Rødvig kunne være godt tilfredse med.

Anden halvleg var dog knapt så succesfuld for Rødvig. Hellested spillerne kom stærkt ud efter pausen, og de første 45 minutter havde taget hårdt på Rødvig spillerne. Da først Hellested fik scoret til 2-1 gik det stærkt derfra. Hjemmeholdet lavede endda to mål med to mand i undertal, og så var det som om pusten røg af udeholdet. Der var simpelthen ikke mere at give af, og mod et velspillende Hellested hold, som niveaumæssigt hører til højere end serie 5, så blev det svært.

Kampen endte 8-1 til Hellested i en god kamp med masser af tilskuere, hvor der spillerne i mellem var en god stemning.

Thomas Bjergdal og Claus Møller måtte deles om titlen som kampens spiller med 4 stemmer hver.

(21-10-2014)

Rødvig FC - Køge Union 0-2

Målscorere: Ingen

5/10-2014

Bundholdet fra Køge Union var på besøg, og her skulle der 3 point til, hvis hjemmeholdet fra Rødvig skulle tage et skridt tættere på at sikre sig overlevelse i serie 5.

Men med masser af afbud (13 af slagsen) tegnede det ikke godt.  Hjemmeholdet kom dog også bagud med 1-0, men der blev kæmpet godt på alle pladser. Til sidst i kampen måtte Rødvig holdet se Køge Union fordoble deres føring til 2-0, hvilket også blev slutresultatet.

Der blev gået hårdt til den i en kamp, hvor dommeren forhåbentlig har haft sine bedre dage. Dog kunne han ikke bebrejdes nederlaget, hvor Rødvig holdet fightede godt.

Christoffer Lorenzen blev kåret til kampens spiller med 5 stemmer.

(21-10-2014)

Jystrup IF - Rødvig FC 7-0

Målscorere: Ingen

28/9-2014

Søndag gik turen til Jystrup mod et ungt, men godt hold.

Jystrup spillede hurtigt, og fik meget plads at løbe på. Derudover indkasserede udeholdet flere dumme mål, specielt i første halvleg og hen mod slutningen af kampen.

Rødvig havde svært ved at finde det gode spil på en svær og ujævn bane, men fightede i perioder godt for hinanden. Morten Lagoni gik til stålet og gjorde ondt på Jystrup-spillerne, men røg ud i 10 minutter med et gult kort. Blot ét minut efter han kom på banen igen, blev han slagtet og måtte udgå med en skade.

I anden halvleg fik Rødvig bedre styr på det, og spillede fint langt ind i anden halvleg, hvor udeholdet også kom til flere store chancer.

Nikolaj Krogh Jørgensen fik dog begået et straffespark, og blev præsenteret for det røde kort af dommeren. Herefter sejlede målene ind på få minutter, og Rødvig måtte køre hjem med et 0-7 nederlag.

Kampens spiller blev Morten Lagoni.

(01-10-2014)

Rødvig FC - Ejby IF Fodbold 4-2

Målscorere: Ralf Toepler (2), Morten Koch (1), Jacob Engelbrechtsen (1)

21/9-2014

Søndag kom Ejby på besøg i Boestofte, hvor hjemmeholdet jagtede sæsonens første sejr mod et ungt Ejby hold.

Kampen startede godt, hvor Rødvig hurtigt kom foran på mål af Morten Koch, som sparkede bolden over Ejby’s keeper.

Senere i første halvleg fik Rødvig frispark ude for Ejby’s felt. Ralf Toepler tog sig af frisparket, og bankede bolden direkte i nettet til 2-0.

Der blev kæmpet godt over hele banen, og det fortsatte også fra anden halvlegs start. Ejby’s målmand trådte ud af feltet med bolden i hænderne, og der var dermed frispark til Rødvig. Keeperen og Ejby-muren var tydeligvis ikke blevet klogere efter Rødvigs frisparksmål i første halvleg, og Ralf kunne endnu engang sparke bolden i kassen til 3-0.

Efter et Ejby hjørnespark fik udeholdets angribere alt for meget plads i feltet, og kunne let heade bolden i nettet til stillingen 3-1.

Det gav Ejby blod på tanden, som først nu begyndte at komme frem til chancer. Det blev ikke bedre af, at Ejby fik tildelt et korrekt dømt straffe, som blev udnyttet.

Stillingen var nu 3-2 til Rødvig, og der skulle nu kæmpes ekstra hårdt fra hjemmeholdets side de sidste minutter, for at hive sejren i land. Og i stedet for endnu en Ejby scoring, så fik Jacob Engelbrechtsen lukket kampen med sin scoring til slutresultatet 4-2.

Kampens spiller med klart flest stemmer blev den dobbelte målscorer Ralf Toepler.

(01-10-2014)

Næstved FC 77 (1) - Rødvig FC 7-3

Målscorer: Christoffer Lorenzen (1), Tobias Tolstrup (1), Rune Mortensen (1)

14/9-2014

I silende regnvejr skulle Rødvig en tur til Næstved, for at møde et puljens tophold. Endnu engang var Rødvig ramt af i alt 15 afbud til både første- og andethold, men kunne stadig stille med et stærkt hold.

Kampen startede godt, hvor Rødvig pressede godt på. Christoffer Lorenzen fik tilkæmpet sig bolden, og fik sparket Rødvig i front. Næstved-holdet kom dog igen, og fik scoret 4 gange efterfølgende.

Men selvom Rødvig var bagud med 1-4, så gav vi ikke op. Tobias Tolstrup fik prikket bolden i nettet efter et hjørnespark, og senere sparkede Ralf Toepler et frispark ind i panden på Rune Mortensen, som sendte Rødvig på 3-4.

Målmand Claus Møller leverede flere gode redninger i målet, hvilket også var en stor grund til at Rødvig stadig var med i kampen.

Næstved FC 77 fik dog scoret igen, og så begyndte Rødvig spillerne at hænge lidt med hovedet, og man begyndte at finde fejlene hos hinanden.

Kampen endte 7-3 til Næstved FC 77, som ikke kunne forstå, hvorfor Rødvig FC lå nede i bunden efter en god kamp fra Rødvigs side trods nederlaget.

Claus Møller løb fortjent med stemmerne som kampens spiller.

 

(15-09-2014)

Rødvig FC - Køge BK 2-2

Målscorer: Rune Nielsen (1), Anders Wiebe (1)

(7/9-2014)

Søndag skulle Rødvig holdet forsøge at jagte holdets første sejr, da Køge BK var på besøg. Kampen fik dog en noget kaotisk start, da dommeren måtte starte kampen op med kun 7 Køge spillere på banen, da de sidste endnu ikke var dukket op.

Og der var også kun spillet to minutter, inden Køges midlertidige målmand samlede et indkast op fra egen spiller, og der blev derfor fløjtet for indirekte frispark i feltet til Rødvig. Inden frisparket blev sparket, ankom de resterende Køge spillere, incl. deres primære keeper. Han var dog chanceløs, da Rune Nielsen flot bankede bolden op i det lange hjørne, efter Jacob Engelbrechtsen havde trillet den til rette for ham. Køge BK fik senere udlignet på noget der kunne ligne et offside mål.

I anden halvleg fik udeholdet tilkæmpet sig et straffespark, som Køge BK udnyttede.

To gange i opgøret måtte Rødvig spille med én mand i undertal, da både Rune Nielsen og Jacob Engelbrechtsen blev præsenteret for det gule kort af en dommer, som bestemt ikke havde en god dag.

Men trods de to gule kort og dét at hjemmeholdet var bagud, blev der fightet lige til det sidste, og 2 minutter før tid gav det frugt.

Simon Holmberg sendte Mathias Larsen afsted på højrekanten, som flot lagde den ind foran, hvor Anders Wiebe snød målmanden og bankede Rødvig FC på 2-2 i kampens døende minutter.

Dermed sikrede Rødvig FC sig sæsonens første point efter en flot holdpræstation.

(10-09-2014)

Vordingborg IF - Rødvig FC 6-1

Målscorer: Morten Lagoni (1)

(31/9-2014)

Søndag hed modstanderen Vordingborg på udebane. Endnu engang var holdet hårdt ramt af afbud, og Rødvig måtte tage 3 spillere med, som dagen forinden havde spillet med 2. holdet, for at kunne stille med 14 mand søndag.

Kampen startede dog godt, og efter bare ét minuts spil fik Morten Lagoni presset sig til bolden og sparkede Rødvig på 1-0.

Vordingborg pressede dog godt på, og med en masse dygtige spillere, heriblandt flere serie 3 spillere, fik de tilspillet sig flere chancer, hvoraf flere af dem blev omsat til mål.

I en kamp som var præget af flere dyre fejlafleveringer og hvor midtbanen aldrig rigtig kom til at fungere optimalt, tabte Rødvig FC med 6-1. Med mere vilje, fight og koncentration havde nederlaget slet ikke behøvet at være så stort, men samtidig måtte vi også erkende, at vi mødte et godt hold. Nicki løb med stemmerne som kampens spiller.

(10-09-2014)

Lellinge IF - Rødvig FC 5-1

Målscorer: Rune Nielsen (1)

(24/8-2014)

Søndag gik turen til Lellinge i Rødvigs anden kamp i turneringen.

Udeholdet startede lidt på hælene, hvor der kun skulle gå 7 minutter inden Lellinge kom foran 2-0 på to hurtige omstillinger.

Derefter kom Rødvig FC bedre med i kampen, og det fine spil førte til en reducering af Rune Nielsen, som kørte gennem midten og sparkede bolden flot i kassen til 2-1.

Rødvig var godt med i kampen, men et tyndt straffespark, som blev udnyttet, fik sat en stopper for de fine takter fra udeholdet.

De sidste minutter begyndte Rødvig spillerne at hænge lidt med hovedet, hvorfor Lellinge fik scoret flere gange yderligere til slutresultatet 5-1.

(04-09-2014)

Rødvig FC - Endeslev-Vråby IF 0-7

Målscorer: Ingen

(17/8-2014)

Søndag spillede Rødvig FC sæsonens første turneringskamp i silende regn. Rødvig var på en svær opgave mod et godt spillende Endeslev hold.

Der var kun spillet få minutter inden gæsterne kom foran, hvor Rødvig bliver snydt for et frispark på midten af banen, som giver dem målet. Endeslev scorede yderligere tre gange til pauseresultatet 0-4.

I anden halvleg fik Rødvig tilspillet sig et par store chancer. Blandt andet bliver Marco Hesterberg spillet fri foran Endeslevs mål, men bliver fældet af keeperen. Dommeren fløjter af uanede årsager ikke for straffe og lader spillet fortsætte.

Kampen ender 0-7 til Endeslev i en kamp, hvor Rødvig aldrig rigtig fik spillet til at køre. Morten Koch løb med stemmerne som kampens spiller.

(18-08-2014)

Rødvig FC - Hellested IF 1-3

Målscorer: Morten Lagoni (1)

(9/8-2014)

Lørdag skulle Rødvig FC spille deres sidste kamp ved det lokale Stevns Cup i Sierslev, hvor den sidste modstander var Hellested IF.

Det var en kamp, hvor Rødvig FC var godt med, dog uden at få tilspillet sig de store chancer. Hellested havde flere store chancer, men en god målmandspræstation af Kenni Baaring afholdte flere gange Hellested fra at score.

Kampen endte 3-1 til Hellested i en kamp, hvor Rødvig FC var godt med. Morten Lagoni scorede Rødvigs eneste mål i kampen.

Tobias Tolstrup fik de fleste stemmer som kampens spiller for Rødvig holdet.

(10-08-2014)

Rødvig FC - Store Heddinge Boldklub 0-10

Målscorer: Ingen

(7/8-2014)

Torsdag skulle Rødvig FC spille sin anden kamp ved Stevns Cup, hvor modstanderen var Store Heddinge Boldklub.

Kampen startede skidt for Rødvig, som hurtigt kom bagud efter 2 hurtige mål. Rødvig havde svært ved at få spillet til at køre mod et noget stærkere Store Heddinge hold.

Kampen endte 10-0 til SB i en kamp, hvor målmand Kenni Baaring løb med de fleste stemmer for Rødvig-holdet.

(10-08-2014)

Sierslev FC - Rødvig FC 4-1

Målscorer: Emil Ydo (1)

(2/8-2014)

Lørdag den 2. august startede efterårssæsonen for Rødvig FC ved det lokale opvarmningsstævne Stevns Cup i Sierslev. Første kamp var mod værterne fra Sierslev, og der var godt med tilskuere ude og se de lokale hold mødes.

Rødvig FC var fint med det meste af kampen, men efter ca. en halv times spil fik Rødvig FC's Morten Koch gult kort, efter han som ren refleks kom til at slå til bolden med hånden i eget felt, og der blev dømt straffe. Sierslev scorede, og Rødvig FC måtte spille med 10 mand på banen de næste 10 minutter. Mens Rødvig var én mand i undertal fik Sierslev scoret yderligere to gange til pausestillingen 3-0.

I anden halvleg fik Rødvig holdt Sierslev væk fra de store chancer. Emil Ydo fik reduceret til 1-3 inden Sierslev fik fumlet bolden ind til slutresultatet 4-1.

Alt i alt en fin indsats trods resultatet mod et højere rangeret hold, hvor der også der var flere positive ting at tage med fra kampen. Til stævnet stemmer man efter kampen på den bedste spiller for modstanderne, og her løb anfører Jacob Engelbrechtsen med de fleste stemmer hos Rødvig FC.

Rødvig's næste kamp ved Stevns Cup er på torsdag d. 7. august kl. 18:30, hvor modstanderen er Store Heddinge. Alle stævnets kampe bliver spillet i Sierslev.

(05-08-2014)

Topscorerliste serie 5 (efteråret 2014)

  1. Rune Nielsen............2 mål
  2. Ralf Toepler.............2 mål
  3. Rune Mortensen.......2 mål
  4. Thomas Bjergdal......1 mål
  5. Morten Lagoni..........1 mål
  6. Anders Wiebe...........1 mål
  7. Christoffer Lorenzen..1 mål
  8. Tobias Tolstrup.........1 mål
  9. Morten Koch.............1 mål
  10. Jacob Engelbrechtsen.1 mål
 
(21-10-2014)
Tobias Tolstrup | - Danmark | tobias_4673@hotmail.com